Menu

Ivo, dag 5

foto_3_bewerkt

Omdat DNA schade allerlei ziektes kan veroorzaken wordt er over de gehele wereld heel veel onderzoek naar het herstel ervan gedaan. Regelmatig zijn er grote conferenties en kleinere meetings waar we elkaar op de hoogte houden van nieuwe ontdekkingen. Dan kan het zomaar zijn dat je werkplek er ineens zo uit ziet! (Dit is helaas niet nu, maar vorig jaar tijdens een conferentie in Griekenland)

 
Vanochtend hebben we een kleinere meeting, gewoon in Leiden. Onze afdeling werkt veel samen met onderzoekers van het Erasmus MC uit Rotterdam en elke twee maanden is er een meeting waar een aantal mensen over hun werk vertellen. Vaak is er dan ook een gastspreker. Vanochtend een professor uit Amerika.

foto_5_bewerkt     foto_4_bewerkt

De meeting duurde de hele ochtend dus gauw het lab weer in om mijn experimenten af te maken en om er voor te zorgen dat alles klaar staat voor volgende week.

Het gebeurt regelmatig dat ik in het weekend wat moet werken, maar deze keer niet! Naast een echte foodie ben ik ook muziekliefhebber. Ik houd van concerten en festivals met goede rockbands maar ik ga ook heel graag naar house of techno feesten. Dit weekend komen mijn twee hobbys bij elkaar. Vrienden van me spelen in een band, Klavan Gadjé, en zijn op repetitieweekend. Ik heb beloofd om langs te komen om voor ze te koken!

foto_2_bewerkt    foto_6_bewerkt

foto_1_bewerkt

 

Te gek dat jullie me deze week via dit blog gevolgd hebben! En als je vragen hebt stel ze gerust.
Een goed weekend allemaal!

Cheers,
Ivo

 

 

 


Stel een vraag of geef een reactie!

Berichten worden pas geplaatst na goedkeuring door de beheerder.

Kijk ook eens op onze andere websites:

mijnscheikunde

sciencespace

natuurkundenl