Menu

Ivo, dag 4

IMG_4873_juiste afmetingen

Donderdagochtend betekent koffie en koekjes met de afdeling!

IMG_4861_juiste afmetingen

Net als gisteren heb ik vandaag een vrij drukke dag, maar gelukkig hoef ik niet alles alleen te doen. Graag stel ik je voor aan Veerle! Zij is student Biomedische Wetenschappen en loopt bij mij stage. Dat betekent dat ze 6 maanden mee werkt aan mijn onderzoek. Zo leert ze hoe ze onderzoeker wordt. Ik vind het erg leuk om op deze manier studenten te begeleiden bij hun studie!

IMG_4875_juiste afmetingenVoor extra praktische hulp in het lab kan ik altijd rekenen op Ron. Hij is analist. Dat houdt in dat hij vooral bezig is om de onderzoekers, zoals ik, technisch te ondersteunen in het lab.

Marcel Tijsterman is mijn groepsleider en dus mijn baas (ik kon hem vandaag niet vinden voor een foto). Hij is professor en bedenkt de grote lijnen van ons onderzoek. Vaak komt hij met ideeën of wetenschappelijke vragen naar een van ons toe en dan proberen wij die te beantwoorden door proeven te bedenken en uit te voeren. Verder werken er in onze groep nog: 2 andere PhD studenten, 2 postdocs, 1 analist en nog 1 student. Veel mensen in de wetenschap werken maar een paar jaar op dezelfde plek. Ik houd erg van deze dynamische omgeving!

Over dynamisch gesproken; ik heb een filmpje gemaakt van mijn wormpjes.
IMG_4879.MOV

Ik heb één hobby waar ik de meeste van mijn vrije tijd aan kwijt ben en dat is koken (en natuurlijk eten ). Ik heb zelfs, samen met mijn jongere broer, sinds ongeveer 2 jaar een cateringbedrijfje: Bostel Brothers
We organiseren allerlei leuke diners en evenementen. Dit is een ontzettend toffe creatieve uitlaadklep! Soms lijkt koken wel een beetje op het volgen van een protocol in het lab, zeker als ik ook vloeibare stikstof in de keuken gebruik, zoals je kan zien op een van de foto’s

SONY DSC

IMG_3115_juiste afmetingen
DSC_0160 2_juiste afmetingen
IMG_3829_juiste afmetingen


Stel een vraag of geef een reactie!

Berichten worden pas geplaatst na goedkeuring door de beheerder.

Kijk ook eens op onze andere websites:

mijnscheikunde

sciencespace

natuurkundenl