Menu

Ivo, dag 2

foto 1_bewerkt Dag 2! Vandaag ben ik een stuk minder in het lab.
Door proeven te doen ontdekken we nieuwe dingen en het is heel belangrijk om deze kennis te delen met je collega’s. Dinsdag hebben we altijd een vergadering met onze groep waar iedereen zijn resultaten van de afgelopen week laat zien.

 
 

foto 2_bewerkt
Een andere manier om kennis te delen is door te publiceren over je resultaten. Hier ben ik momenteel ook mee bezig. Ik zit dus regelmatig aan mijn bureau waar ik bezig ben met het uitwerken van resultaten, grafieken maken en stukken schrijven.

 

 

foto 3_bewerkt
En natuurlijk gaat er ook veel tijd zitten in het bijhouden van alle ontdekkingen van andere onderzoekers van over de hele wereld. De drie bekendste vakbladen voor ons zijn Nature, Science en Cell. Hier staan de belangrijkste artikelen in en ik hoop hier ook ooit in te kunnen publiceren.

 
 

foto 4_bewerkt

 
Ik mag voor een groot gedeelte zelf mijn werktijden indelen. Omdat ik liefst niet zo vroeg begin werk ik meestal tot ongeveer 19.00u. Vandaag ga ik wel iets eerder weg omdat ik ga sporten. Om een beetje fit te blijven ga ik graag naar de fitness.


Stel een vraag of geef een reactie!

Berichten worden pas geplaatst na goedkeuring door de beheerder.

Kijk ook eens op onze andere websites:

mijnscheikunde

sciencespace

natuurkundenl