Hogeschool Leiden organiseert online workshop studiekeuze (inschrijving gesloten!)

Deel

Bio-informatica, Biologie en Medisch Laboratoriumonderzoek, Chemie of Informatica. Welke opleiding spreekt jou het meeste aan? Op woensdag 21 april 2021 organiseert de faculteit Science & Technology van de Hogeschool Leiden tussen 19.30 en 20.30 uur een online sessie van het spel Studiekeuzejungle. Je krijgt vooraf het spel toegestuurd. Meld je snel aan want er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Wil je je oriënteren op een bèta studie, maar vind je het lastig om tot een definitieve keuze te komen? Meld je aan voor de online sessie Studiekeuzejungle (deelname is kosteloos).

Wat ga je doen?

Onder online begeleiding van Centrum Jongerencommunicatie C3 ga je een spel spelen met je ouders/verzorgers, waarbij de keuze voor een bèta studierichting centraal staat. Studiekeuzejungle helpt je te ontdekken waar je talenten en interesses liggen en inzichten te verwerven over een mogelijke studiekeuze in de bètahoek. Het vertrekpunt voor het spel is het model van de zeven werelden van techniek.

Meer weten

Wil je meer lezen over de bèta studies bij Hogeschool Leiden? Bekijk de opleidingspagina's:

Deel

Andere interessante artikelen

Moet jij dit jaar een vervolgopleiding kiezen en vind je dat lastig? Lees hier alle tips voor een goede keuze!

Een trein zonder wielen? Het is misschien lastig je daar iets bij voor te stellen, maar in onder andere China en Japan bestaan ze al.

De zomervakantie zit er bijna op. Deze apps en tips maken je leven op school leuker en makkelijker!