Professional Stories

Deel

Het kiezen van een studie of baan kan overweldigend zijn, er is immers zoveel om uit te kiezen! Niet alleen het vinden van een studie of baan dat bij jou past is belangrijk, maar ook het leven dat daarbij hoort speelt een rol in het keuzeproces. 

Bekijk daarom de Professional Stories van onze beroepsprofessionals en ontdek wat bij jou past! 

 

Dan Jing Wu - Biomedische Wetenschapper

Dan Jing Wu is een wetenschapper, entrepreneur, publiek spreekster en eigenares van haar eigen fashion label NOYA NOIR. In haar vrije tijd trekt ze haar boks-handschoenen aan en gaat ze graag op reis. Bekijk haar Story!

 

Danny Broere - Chemicus

Danny Broere werkt samen met zijn onderzoeksgroep aan de ontwikkeling van nieuw chemisch gereedschap voor de toekomst. In zijn vrije tijd stapt hij graag op de motor, ski's of trekt naar de zon. Of gewoon lekker genieten van zijn lieve dochtertje. Bekijk zijn Story!

 

Deel

Andere interessante artikelen

Moet jij dit jaar een profiel kiezen en vind je dat lastig? Lees hier alle informatie en tips voor een goede keuze!

Steeds maar die vraag: wat wil je gaan doen als je je diploma hebt gehaald? Mijn naam is Femke en ik studeer Chemie aan de Hogeschool Rotterdam. Ik wil jullie graag vertellen over hoe ik bij deze studie ben beland. 

Bevroren landschappen en ijskoud. Dat is waarschijnlijk bij veel mensen de eerste gedachte over Siberië. Maar niets is minder waar.